otsikko
 
   
 
  piilut, maalarit ja kirvenvarrenveistaja  
 
 

Lyhytkurssit ja -koulutukset

Lastu toteuttaa kaikille rakennuskulttuurista kiinnostuneille avoimia kursseja ja luentoja yhteistyössä muun muassa Kaskikuusen kansalaisopiston kanssa. Lisäksi järjestämme erilaisten ryhmien toiveiden ja tarpeiden mukaan arkkitehtuuriin, rakennettuun kulttuuriperintöön ja ympäristönhoitoon sekä arkkitehtuuri-, ympäristö- ja taidekasvatukseen liittyviä lyhytkursseja ja työpajoja.

Lastun toteuttamat lyhytkurssit ja työpajat sopivat täydennyskoulutukseksi esimerkiksi opettajille, päiväkotien henkilökunnalle sekä muille lasten ja nuorten kanssa työskenteleville. Työpajoja voidaan soveltaa myös työyhteisöjen virkistyspäivien ohjelmaksi.

Työhyvinvointipäivien ohjelmaksi sopii esimerkiksi Elämystyöpaja PAIKKA, jossa pohditaan osallistujien henkilökohtaista kokemusta elinympäristöstä arkkitehtuurin ja ympäristökulttuurin lähtökohdista. Työpajan toteutus perustuu mielipaikkateeman mukaiseen tehtävään, jossa lähtökohtana on alitajuisten, syvälle lapsuuteen liittyvien tilakokemusten esille hakeminen ja käsittely. Aihetta työstetään luovan prosessin kautta, esimerkiksi kuvallisen ja sanallisen ilmaisun sekä pienoismallityöskentelyn kautta.

Lisätietoja

Mervi Eskelinen 050 326 7243 tai lastu(a)lastu.fi (lastenkulttuuriin liittyvä aikuiskoulutus)

 

 
osoitetiedot