Lastenkirjamylläkkä 2.4.2022 klo 9-13 Varpaisjärvi-talolla

Lastenkirjamylläkkä tapahtuma Varpaisjärvi-talolla (Kauppatie 20) kansainvälisenä lastenkirjapäivänä 2.4.2022 klo 9-13.
Lastenkirjamylläkässä on vieraana suloinen Kennelliiton lukukoira Piko, joka odottelee pienempiä ja isompia lukijoita kaverikseen. Tapahtumassa voi myös pysähtyä lukemaan Varpaisjärvi-talolta löytyviä kirjoja toinen toisilleen tai ihan vain itselleen.
Tuo tapahtumaan mukanasi itsellesi tarpeettomat ja ylimääräiset lastenkirjat kirjojen vaihtotorille ja ehkäpä löydät kierrätyskirjojen joukosta itsellesi jotakin uutta luettavaa. Lastenkirjamylläkässä tehdään yhdessä kirjanmerkkejä, lukukavereita ja lukumittoja kierrätysmateriaaleista. Saat myös kotiin vietäväksi kirjavinkkejä ja pieniä sanataidetehtäviä. Lukemisen ja tekemisen lomaan tarjolla on mehua ja keksejä.
Lastenkirjapäivää vietetään vuosittain kirjailija Hans Christian Andersenin syntymäpäivänä. Tavoitteena on nostaa esiin lastenkirjoja ja innostaa lapsia lukemaan. Lastenkirjapäivästä lisää täältä https://ibbyfinland.wordpress.com/lastenkirjapaiva/
Lastenkirjamylläkkä käynnistää lukuviikon 4.-10.4.2022 (https://lukuviikko.fi/) vieton hieman varaslähtönä. Kansallista lukuviikkoa vietetään tänä vuonna teemalla Lukemalla parempi maailma. Lastu tarjoilee lukuviikolla mm. kirjavinkkejä somekanavillaan.
#lastenkirjapäivä #lukuviikko #lukuviikko2022 #lukemallaparempimaailma