Koulujen lukuvuosi on edennyt jo pitkälle, ja oppilaiden mielessä alkaa varmasti vähitellen olla syysloman tuoma tauko ahkeraan aherrukseen. Ihan ilman tekemistä ei lomaa kuitenkaan tarvitse viettää, sillä Lastun työpajoja järjestetään eri puolilla maakuntaa.

Loma aloitetaan tuttuun tapaan IpanaIisalmi-tapahtumalla Iisalmen kirjaston yläkerrassa ma-ti 14.-15.10. klo 10-14. Lastun kädentaitopajan teemana on Eläimet metsäretkellä.

Maanantaina alkaa myös Taideleiri Lastun pihapiirissä Lapinlahdella. Päiväleirin ohjelmassa on kuvataidetta, arkkitehtuuria, sanataidetta, ilmaisutaitoa ja kädentaitoja – ja totta kai myös yhteisiä leikkejä ja iloista leiritunnelmaa. Leirille voit tulla 1-5 päivänä omien aikataulujesi mukaan. Lue lisää ja ilmoittaudu: Leirit | Arkkitehtuuri- ja ympäristökulttuurikoulu Lastu

Lastun kädentaitopajat löytävät tiensä myös Kuopion seudulle. Supersyysloman Taikasauvoja ja loitsuja-työpajoihin voit osallistua Juankosken kirjastolla 16.10.2024 klo 10-14 sekä Karttulan kirjastolla 18.10.2024 klo 10-14.

Syysloman jälkeisellä viikolla retkeillään Ihan pimmeetä! -tapahtuman merkeissä Karvasalmella. Tämän vuoden retki- erä ja luontotapahtumien sarjan päättävä tapahtuma järjestetään Karvasalmen Erän majalla perjantaina 25.10.2024 klo 17.30 – 20. Lue lisää: Retki-, luonto- ja erätapahtumien sarja | Arkkitehtuuri- ja ympäristökulttuurikoulu Lastu

Lisätietoa muista Lastun ajankohtaisista tapahtumista löydät osoitteesta Ajankohtaiset tapahtumat | Arkkitehtuuri- ja ympäristökulttuurikoulu Lastu sekä ottamalla somekanavamme seurantaan: @lastenkulttuurikeskuslastu (IG & FB)