Ysiluokkalaisten K9-etu

 Pohjois-Savon 9. luokkalaiset ovat oikeutettuja K9-etuun, jolla he pääsevät maksutta tai alennuksella eri taide- ja kulttuuripaikkoihin Kuopiossa ja muualla Pohjois-Savossa. Tarkat edut löytyvät tämän tekstin alapuolella olevasta kuvasta.

K9-etua organisoi Kuopion kaupunki yhdessä Lastenkulttuurikeskus Lastun kanssa. Lisätietoja osoitteesta: lastu@lastu.fi (muu Pohjois-Savo) ja anni.marin@kuopio.fi (Kuopion koulut).

Lisätietoja

Mervi Eskelinen, 050 326 7243, lastu@lastu.fi
Arkkitehtuuri- ja ympäristökulttuurikoulu Lastu / Lastenkulttuurikeskus Lastu

ILMAISEKSI SISÄÄN / FREE K9-BENEFITS:

Kuopio
Kuopion museo
Kuopion taidemuseo
Kuopion korttelimuseo
J. V. Snellmanin kotimuseo
RIISA – Suomen ortodoksinen kirkkomuseo
Riuttalan talonpoikaismuseo Karttulassa (myös avec)
VB–valokuvakeskus

Siilinjärvi
Harjamäen sairaalamuseo
Pöljän kotiseutumuseo

Iisalmi
Iisalmen kaupungin kulttuuripalveluiden tilaisuudet
Juhani Ahon museo
Ylä-Savon kotiseutumuseo

Muu Ylä-Savo
Kiuruveden kaupungin ja Vieremän kunnan kulttuuritoimien tilaisuudet
Kiuruveden museo
Sonkajärven Kansainvälinen pullomuseo
Taidemuseo Eemil Lapinlahdella
Vieremän kotiseutumuseo

MUUT EDUT / OTHER K9-BENEFITS:

 4 € lippu alle 20-vuotiaille Kuopion kaupunginteatterin omiin esityksiin esityspäivänä, jos vapaita paikkoja löytyy (lipun lunastus kaupunginteatterilta)

 4 € lippu alle 20-vuotiaille Kuopion kaupunginorkesterin kausikonsertteihin konserttipäivänä (sis. käsiohjelma ja narikka, lipun lunastus Musiikkikeskukselta)

 4 € lippu Tanssiteatteri Minimin esityksiin Kuopion kaupunginteatterilla (lippuja rajoitettu määrä/esitys, etu ei ole voimassa Kulttuurikeitto-esityksissä)

 2 € lippu edun haltijalle ja avecille Itä-Suomen tanssin aluekeskuksen omiin esityksiin ITAK-näyttämöllä Kuopiossa (lippuja rajoitettu määrä / esitys)

 2 € alennus Kino Kuvakukkoon Kuopiossa

Liikuntaesteisen K9-edun haltijan saattaja pääsee ilmaiseksi tai alennushinnalla Kuopion kaupungin museoihin, RIISA – Suomen ortodoksiseen kirkkomuseoon, VB-valokuvakeskukseen, Lapinlahden taidemuseoon sekä alennuslipulla Kuopion kaupunginorkesterin konsertteihin ja Kuopion kaupunginteatterin esityksiin.

Lähikuntien sekä Karttulan, Nilsiän, Riistaveden, Vehmersalmen, Maaningan, Juankosken ja Pyörön koulujen oppilailla on oikeus varata paikkalippu teatteriesityksiin ja konsertteihin esityspäivänä.

 

Kurkista myös tänne