FacebookInstagramYoutube

Taideviesti_logoKutsu mukaan Taideviestiin

Jokaisen lapsen ja nuoren itseilmaisu taiteen keinoin on arvokasta. Taide on leikkiä, keksimistä, löytämistä, mielikuvitusta, iloa ja luovuutta. Taideviestin tavoitteena on, että lapset ja nuoret pääsevät kokemaan taidetta sekä lasten ja nuorten itse tekemiä, sommittelemia sekä esille laittamia yllättäviä taidemerkkejä ja -jälkiä, voi etsiä ja löytää mitä mielikuvituksellisemmista paikoista arjen ympäristöistä sekä verkosta. Mitä vielä saamme nähdä? Miten sinä kannustat lapsia ja nuoria taiteen tekemiseen? Mihin laitat lasten ja nuorten taidetta esille? Tule mukaan toteuttamaan Suomen suurinta taidegalleriaa. Ihan jokainen voi osallistua isosti tai pienesti, tyyli on vapaa.

Jaetaan yhdessä koskettavia kuvia lasten ja nuorten taiteesta hashtageilla #taideviesti #lastenkulttuuri #barnkultur #konststafetten. Jaa kuva vuoden aikana, juuri sinä päivänä tai jo aiemmin kohtaamastasi lastenkulttuurista. Ole mukana ja kannusta mukaan kollegasi, ystäväsi ja yllättävät tahot esittelemään lasten ja nuorten taidetta. Välitä taideviestiä eteenpäin ja laita taideviestit esiin! Kiitos, että ole mukana tekemässä lastenkulttuuria näkyväksi!

Taideviesti-kampanjalla Suomessa toimivat lastenkulttuurikeskukset nostavat lasten ja nuorten taidetta sekä lastenkulttuurin ammattilaisia näkyväksi ympäri vuoden sekä haastavat mukaan perheitä, lasten ja nuorten kanssa toimivia sekä toimijoita lastenkulttuurin eri saroilta.
Kannusta omassa toiminnassasi tai verkostoissasi lapsia, nuoria, perheitä ja yhteistyökumppaneita esittelemään lasten ja nuorten taidetta.

Ota yhteyttä

Mervi Eskelinen:  lastu@lastu.fi, p. 050 3267243

Lastenkulttuurikeskus Lastu / Arkkitehtuuri- ja ympäristökulttuurikoulu Lastu

Arkkitehtuuri- ja ympäristökulttuurikoulu Lastu

Linnansalmentie 85 73100 Lapinlahti p. 017 733 308 lastu.toimisto@lastu.fi