Arkkitehtuuri antaa siivet ja kasvattaa juuret

Arkkitehtuuri- ja ympäristökulttuurikoulu LASTU on vuonna 1993 perustettu, yhdistyksen ylläpitämä taide- ja rakennusalan toimintakeskus Lapinlahdella, Pohjois-Savossa.

Lastun tehtävänä on tukea ja kehittää arkkitehtuuri- ja ympäristökulttuurikasvatusta sekä edistää vanhan ja uudemman rakennetun kulttuuriperinnön arvostusta, ymmärtämistä ja vaalimista.

Toimintamme kohderyhmä ovat lapset ja nuoret sekä aikuiset, rakennusalan ammattilaisista oman kodin korjaajiin ja rakentajiin. Kotipaikka Lapinlahden lisäksi Lastun toiminta-alue kattaa koko Pohjois-Savon maakunnan.

Toimintamme päämäärä on avata niin lasten kuin aikuistenkin silmät omalle elinympäristöllemme. Tavoitteena luoda aktiivista ja elämyksellistä suhdetta paikkoihin, jossa elämme ja asumme sekä antaa ajatuksillemme siivet tarjoamalla vaikuttamisen taitoja ja välineitä, joilla jokainen pystyy osallistumaan ympäristön vaalimiseen ja siitä huolehtimiseen.

Lastu

Valoa pimeään – Kestävää tulevaisuutta rakentamassa

Tervetuloa mukaan Pohjois-Savon alueelliseen ympäristökasvatuspäivään verkostoitumaan ja keräämään ideoita ympäristökasvatukseen! Koulutuspäivä on maksuton ja se järjestetään pe 28.10.2022 klo 12-15 Tätilässä (Inkiläntie 7B, 70340 Kuopio). Lisäksi iltanuotio Puijolla,...

lue lisää

Mukavaa puuhaa syyslomaviikolla!

Syyslomalla taiteillaan Lastussa, Iisalmessa, Nilsiässä ja Maaningalla Lastu toteuttaa syyslomaviikolla päiväleirin 17.-19.10.2022 7-12 -vuotiaille, jossa työskennellään syksyn värikkäissä tunnelmissa eri taiteen lajien parissa. Leiri sisältää arkkitehtuuria,...

lue lisää

Tutustu myös

Arkkitehtuuri- ja ympäristökulttuurikoulu Lastu

Linnansalmentie 85 73100 Lapinlahti p. 017 733 308 lastu.toimisto@lastu.fi