Lastun lukuhaaste

 

 

Lähde tutkimusmatkalle kiehtoviin arkkitehtuurin ja rakennetun ympäristön muotoihin ja rakenteisiin kirjoja lukien ja tutkien. Lastun lukuhaaste antaa sinulle 25 arkkitehtuurihaastetta kirjan valinnalle. Lukuhaaste alkaa 25.12.2023 ja jatkuu maaliskuun 2024 loppuun saakka. Haaste on avoin kaikille lukemisesta ja omasta arkiympäristöstä kiinnostuneille.
Kirjasta voi löytää esimerkiksi kuvista tai kannesta arkkitehtuuriin ja rakennettuun ympäristöön liittyviä teemoja tai kirja voi olla tuhdisti täysin arkkitehtuuria ja rakennettua ympäristöä käsittelevä teos.

Lastun joulukalenterin kirjavinkit antavat ideoita kirjojen etsintään. Toivomme iloa kirjalöytöretkille ja innolla odotamme millaisia kirjoja lukuhaasteeseen tarttujat löytävät! Jaettu ilo on moninkertainen. Voit siis osallistua lukuhaasteeseen yhdessä muiden kanssa. Vinkkaa lukuhaastetta myös ystäville eteenpäin. Meihin voit tarvittaessa olla yhteydessä, jos eteen tulee jokin ongelma.

Kirjahaasteen viiden suoran toteuttaneiden kesken arvotaan, mitäpä muuta, kuin arkkitehtuuriin ja rakennettuun ympäristöön liittyvä kirjapaketti. Muistathan merkata päivitykseesi #LastunLukuhaaste ja @lastenkultturikeskuslastu ja varmistaa viiden suoran saavutus vielä viestillä meille.

Bingoruudukon löydät tämän tekstin alapuolelta. Antoisia lukuhetkiä!

 

Arkkitehtuuri- ja ympäristökulttuurikoulu Lastu

Linnansalmentie 85 73100 Lapinlahti p. 017 733 308 lastu.toimisto@lastu.fi